Behandelingen

 

Medische voetverzorging – € 35

Eerst kan je genieten van een voetbad.

Daarna wordt er bij de eerste afspraak een anamnese en voetscreening uitgevoerd, voordat er wordt overgegaan tot een voet behandeling.

Nagelaandoeningen zoals ingegroeide nagels, schimmelnagels en verdikte nagels worden behandeld en verzorgd. Daarnaast worden ook huidaandoeningen zoals eelt, eeltpitten, likdoorns, kloven , etc. behandeld.

Er wordt bekeken hoe preventief gehandeld kan worden en maken een behandelingsplan op. U krijgt professioneel advies over goed en aangepast schoeisel, optimale voethygiëne en huid- en nagelverzorging. Als afsluiter wordt een aangepaste voetcrème aangebracht.

 

Kleurtje op de nagels – +€15

Tip: breng je teenslippers mee.

Door de grote vraag, kan je nu ook terecht om de teennagels te lakken. Er wordt gewerkt met een nagellak die luchtdoorlatend is én die piroctone olamine bevat, wat schimmelwerend werkt. Bovendien heb je keuze tussen tal van kleurtjes en is de nagellak vegan.

 

Enkel een deelbehandeling nodig? – €28 (max 30min)

Likdoorn verwijderen – ingegroeide nagel verwijderen – nagels knippen

 

Yakha-voetmassage – +€ 12

Dit is een toestel die zorgt voor ontspanning, die pijn verlicht en je energiepunten stimuleert.

  • De warmtefunctie zorgt ervoor dat je voetspieren goed opwarmen. 
  • Luchtdrukmassage: Dit is ontspannend en helpt om de druk en vermoeidheid te verlichten. 
  • De rolmodus zorgt voor een betere bloedsomloop door de voetzolen te masseren.

SPA pedicure – €65

Tip: breng je teenslippers mee.

Ook jouw voeten verdienen iets extra. Laat ze daarom eens verwennen met een Spa pedicure. Dit is een verzorgende en ontspannende behandeling voor de voeten. Na een relaxerend voetbad volgt een basis of medische voetverzorging. Vervolgens worden de voeten en onderbenen gescrubd om daarna ingesmeerd en gemasseerd te worden met een aangepaste crème. Uw vermoeide voeten zullen na de spa pedicure terug fris, soepel en zacht aanvoelen.

 

Aan huis – vanaf € 40 (afhankelijk van welke behandeling toegepast wordt)

 

Specialisatietechnieken

Wondzorg en vilttherapie – vanaf € 1

Door middel van vilttherapie worden er pijnlijke drukplekken of wonden drukvrij gelegd. Hierdoor worden de pijnlijke drukplekken of wonden ontlast en kan het genezen. Vilttherapie wordt vaak in combinatie met wondbehandeling gebruikt.

 

Orthonyxie: Nagelbeugel – € 45/beugel 

Een te sterk gekromde nagelplaat kan wel eens drukpijn geven ter hoogte van de huid of kan de nagels zelfs doen ingroeien. Orthonyxie kan in dat geval een oplossing zijn. Orthonyxie staat voor het corrigeren van de gekromde nagelplaat door middel van een beugel. Een beugel wordt op maat van de nagel vervaardigd en aangepast. Deze wordt op de nagelplaat bevestigd om de kromming van de nagelplaat langs een of beide zijden te verminderen.

 

Nagelreconstructie: LCN Wilde Pedique – € 25

LCN Wilde Pedique is een professionele teennagelcorrectie die gebruikt wordt beschadigde nagels te herstellen of te repareren. Zo kunnen gescheurde, afbrokkelende en kapotte nagels, ontbrekende nagelhoeken, trauma nagels, schimmelnagels,… gerepareerd en begeleid worden d.m.v. een elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet op de teennagel. Deze gel wordt op geen enkele wijze als storend ervaren op de nagel en ziet er natuurlijk uit. De methode werkt cosmetisch corrigerend en behandelt ook de schimmel in de nagel door de anti-mycotische stof in de gel. Wenst u graag een kleurtje na deze behandeling op de teennagels? Dat kan met laqish van LCN.

 

Orthoplastie: orthese – vanaf € 15

Hamertenen, klauwtenen, tenen in scheefstand, etc. gaan klachten geven zoals likdoorns en ingegroeide nagels. Dit kan preventief behandeld worden d.m.v. een orthese. Dit is een siliconen teenstukje dat met de hand gemaakt wordt, waardoor deze precies passend op uw voet gezet wordt.

 

Sportpedicure

Veel sporters ervaren (over)belasting ter hoogte van huid en nagels van hun voeten. Met taping en/of vilt handel ik preventief of verhelp ik het probleem.